Nieuwste roman gepresenteerd

romer-danszaal-2.JPG

Vandaag werd het eerste exemplaar van Herman Romer’s veertigste boek, ‘de danszaal in het duister’, uitgereikt aan de directeur van het Historisch Museum Rotterdam, Hans Walgenbach. Voorafgaand aan de uitreiking in het Rotterdamse Schielandshuis las Romer een hoofdstuk uit zijn nieuwste roman voor.

Tijdens de druk bezochte presentatie lichte directeur Thijs Uithoven van uitgeverij Aprilis toe waarom een uitgever van non-fictie een 480 pagina’s tellende roman publiceert. ‘Zijn roman is boeiend, vermakelijk en tegelijk ontroerend’.

Walgenbach, wiens Historisch Museum financieel heeft bijgedragen aan de tot standkoming van het boek, vertelde dat hij publicaties van Rotterdamse stadsromans wil bevorderen en dat hij mede daarom zo blij is met ‘de danszaal in het duister.’

‘De danszaal in het duister’ ligt vanaf volgende week in de boekhandels.

(Foto: Herman Romer heeft zojuist het eerste exemplaar uitgereikt aan Hans Walgenbach. Fotograaf: Rein Wolters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>