Stad van Verloren Dromen

Begin mei 2010 werd het nieuwste boek van Herman Romer, Stad van Verloren Dromen, gepresenteerd.

Deze historische roman, een smeltkroes van feiten en fictie, roept een gruweltijd op van de zwaarst getroffen Nederlandse stad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na het Duitse bombardement komen Rotterdammers voor andere aangrijpende situaties te staan in een samenleving met dwangarbeiders en verzetsstrijders, joden en onderduikers, NSB’ers en moffenhoeren. En vooral niet te vergeten: nazisadisten.

Gaandeweg pogen de mensen de steeds helser wordende barbarij het hoofd te bieden om de terreur te overleven. Met maar één doel voor ogen: ongeschonden de bevrijding van het land beleven. Stad van verloren dromen weerspiegelt de tragiek van het leven in oorlogstijd.

De presentatie vond plaats op zondagmiddag 9 mei 2010 in het Historisch Museum Rotterdam.

Klik hier om uw exemplaar van Stad van Verloren Dromen meteen te reserveren!

Het ISBN-nummer van dit boek is: 978-90-484-1147-4 NUR 337.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>